Ruta Sant Llorenç del Munt amb Happy Ride

 

 Ruta Sant Llorenç del Munt
 Kms 125 kms
 Tiempo Unes 3:30h-4h amb parada per esmorzar
Dificultad El traçat es de dificultat mitjana però és una carretera humida
 Puntos Parada al restaurant Cal Ros per esmorzar (Talamanca).
 Archivos Descarrega arxius gpx

 

Hola a tothom!

Ahir vaig fer la primera sortida de l’any!!

La companyia

Ahir vaig sortir amb la gent del grup Happy Ride Barcelona! És un grup motero de Barcelona amb qui vaig fer contacte a través d’instagram (concretament amb el Jaume @chamotinho) i van organitzar aquesta mini ruta pel Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. No coneixia el grup, però em van semblar una gent fantàstica, amb bon ritme, molt companyerisme i sobretot molt bon rotllo i molts somriures 🙂 la pobreta Helga té les seves limitacions i s’agraeix molt la gent a qui no li importa anar a un ritme molt tranquil, i es veu que no els sap greu, s’hi senten còmodes, i per mi això va ser molt important. A més, hi ha una relació de fraternitat total, que es va fer encara més palesa quan la Gemma va tenir una petit caiguda. Tots ens en vam ocupar, la vam ajudar i al final la cosa va quedar en ensurt, però és en aquests moments quan els companys han de respondre més, i així va ser 😀 En resum, un grup molt divertit, respectuós i bona gent!!!

Vull agraïr al Jaume tota la currada que s’ha fet amb el material audiovisual. A part de fer parades de tant en tant per fer-nos fotos i vídeos mentre conduíem, al final vam tornar per la Rabassada, on em va deixar probar la càmara 360º i em va fer aquest pedazo de vídeo. Gràcies!!!!

La ruta

És una ruta molt xula de la qual ja havia fet la primera part fins a Talamanca, però aquest cop vam fer un tram més que era nou per mi i em va encantar. En general va ser una ruta molt freda (crec que vam sortir a -2 graus) i vam trobar la carretera molt humida. Per sort hi havien tirat sal i vam poder circular bé, però amb precaució. Poc tràfic en general, força motos en un punt després de Talamanca, però podem dir que va ser una conducció tranquila 🙂 El paisatge molt maco, les vistes des del parc quan s’acaba la pujada són increïbles i de baixada hi ha molt de bosc al voltant que ho fa molt agradable.

Respecte a es dades que he penjat de la ruta, nosaltres vam decidir escurçar-la una mica i la vam acabar a Sant Feliu de Codines, des d’on vam baixar cap a Barcelona per la C-59, així que tocarà repetir per acabar-la 😉

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.
Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.