Primer dia amb la 500cc

Hola a tothom!

Faig una entrada ràpida per explicar l’experiència d’avui: la primera pràctica de circuit.

Pesnava que seria amb una Yamaha de 250cc perquè les havia vist quan vaig fer les pràctiques per aprender a portar la moto de marxes al juny, però avui m’he sorprès al veure que eren amb una Honda cb500f!

La moto

Ben al contrari del que m’imaginava, al principi no m’ha agradat gens! Quina 20161214_092110-01sensació més estranya, el manillar més llarg, menys gir, i tant el canvi com el fre de darrere els he trobat molt baixos! M’hi he anat acostumant, però encarà no estic convençuda. Això si, és més baixa que la meva i toco millor a terra 🙂 He de dir també que al circuit no puc accelerar gaire la moto, però es nota canvi de potència! Tinc ganes de veure més com va això.

La pràctica

El tema del manillar i el gir m’ha donat molts problemes a la part d’eslàlom dels conos (me’ls he endut per davant 3 o 4 vegades jiji), però sembla que 20161214_092125-01m’ha anat bé a la part de les planxes i els pals. Tot i així, desastre de temps als conos i crec que nomes 2 cops he passat tots els pals, així que falta molt per practicar, però dilluns hi tornem amb moltes ganes!!

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.
Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.