Ronda Anoia 2016

 

 Ronda Anoia 2016
 Kms 175km (Etapa 1: 60km; Etapa 2: 55km; Etapa 3: 53km; Etapa 4: 7km)
 Tiempo Unes 3h (difícil de calcular perquè ens va ploure i vam fer parades)
Dificultad Dificultat baixa.
 Puntos Pot ser interessant fer una parada per fer fotos als molins (abans de Rubió) i a les emblemàtiques “Ca la Maria” de Sant Guim de Freixenet i la Llacuna. Molt maques les vistes des de la Tossa de Montbui.
 Archivos Descarrega el roadbook       Descarrega els arxius gpx

 

Ha passat una setmana des que vam fer la Ronda Anoia, però volia fer una mica de resum sobre com va ser i com va anar, ja que era el primer cop que anava a una trobada/sortida de motos tan gran!

La Organització

Voldria agraïr a l’equip de la Ronda Anoia la bona feina que van fer, ja que des d’un principi va estar tota la informació disponible i es van anticipar a tot. A més, van fer cas al que comentava la gent i ens van mostrar la fitxa de ruta per fer-nos una millor idea de com seria 🙂

D’altra banda, un cop a Igualada l’equip ens va indicar molt bé cap on havíem d’anar i la recollida de documentació als taulells va ser molt ràpida.

La Ruta

La ruta va ser força interessant. Em van agradar especialment la primera i la tercera etapa, pels paisatges i la qualitat de les carreteres. En total van ser 175km en entorns variats (molins, bosc, camps…), alguns trams amb curves divertides i també parts més ràpides.

Sens dubte és una ruta que m’agadaria tornar a fer, però sense pluja. Com van comentar alguns membres de la organització, les vistes haurien sigut encara més impressionants si no hi hagués hagut tants núvols i boira, per no parlar de la pluja, que en si ja distreu força per la concentració que requereix (al menys per mi!).

Sustos: Potser la part negativa de la pluja i la tensió que he comentat és que vaig tenir dues sortides en corbes molt tancades en baixada, que sempre m’han fet por. En aquests casos és molt important portar bé la mirada cap on volem anar però pendent descendent+pluja=nervis que em van despistar i vaig trepitjar línia i una mica la gravilla de fora 🙁 En aquests casos ho vaig passar malament, així com també en trams de la segona etapa on hi havia molts sots i molt fang. Aquests els vaig poder esquivar bé mantenint una bona distància amb les altres motos i reduint la velocitat a temps, però era el primer cop que conduïa amb fang i em va fer respecte!

Les indicacions

Abans d’aribar a Igualada no sabíem per on transcorreria el recorregut. En recollir la documentació al punt inicial ens van donar una fitxa amb un mapa petit, i indicacions tipus roadbook al dors, on també hi havia codis QR per llegir i tenir els mapes automàticament al telèfon. Els qui portaven gps van tenir alguns problemes més per passar les dades, però en general es va poder seguir molt bé 🙂

Fitxa Ronda 1        Fitxa Ronda 2

La 125cc

Em sembla que no vam ser gaires 125cc fent la ruta, tot i que és un traçat que es pot fer perfectament amb una moto d’aquestes característiques. Sí que és veritat que en la segona etapa hi va haver bastant de fang i sots en carreteres més rurals on vaig patir una mica més per la suspensió i els neumàtics. Tot i així, 100% apte per a 125cc!!!

Conclusió: ruta totalment recomanable, i al març repetirem a la propera Ronda!!!

Video de la ruta

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. El misterio de Calaf – La noia de la moto
  2. Eventos moteros – La noia de la moto

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.
Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.