Examen de maniobres suspès :(

Portava uns dies de bones notícies però avui toca la dolenta, i és que he suspès l’examen de maniobres de l’A2 🙁

En general no m’he sentit gaire nerviosa, no tenia «papallones» a l’estómac, però tranquila del tot no estava perquè esperant el meu torn tenia moments de quedar-me en blanc intentant repasar els punts importants. Això sí, a la zona d’examen hi ha un ambient terrible! Esperava poder posar-me en un racó a escoltar música fins que em toqués, pero què va, he hagut d pujar-me a la moto i fer cua allà, esforçant-me per no mirar com ho feien els que ja eren a la pista. Sí que he de dir que hi ha hagut dues coses que m’han distret bastant:

1) Han portat les motos a tope de gasolina, quan normalment a l’autoescola estàn més tirant a seques. Quan he arribat, una companya m’ha dit que m’agafés ràpid la moto que hi havia davant seu, que era de les poques que tenia el dipòsit més buit, i això he fet. Ho he notat només pujar i suposo que m’ha condicionat una mica psicològicament tota l’estona. Físicament ho he vist claríssim perquè mai havia suat tant fent la L. En un moment m’he parat a respirar fons perquè se me n’anava la moto i l’examinador m’animava, així que suposo que se m’ha vist patir, però ha sortit bé.

2) Sóc del tipus d’alumne al que no li agrada llegir apunts ni repassar a última hora. Com que no em quedaven pràctiques del pack i no volia posar-me més nerviosa, no vaig voler fer una pràctica just abans de l’examen, és a dir, al meva última pràctica va ser ahir dilluns al matí. Això pot haver fet que, al passar de la meva moto a la de l’examen, em donés la sensació de que la palanca de canvi estava súper baixa i que la de fre estava força endintre (havia d’enganxar molt la cama al dipòsit per apretar-lo bé). Diga-li paranoia diga-li excusa, però a mi m’ho ha semblat i immediatament m’he posat nerviosa de pensar en els dos canvis de marxa que hi ha i en les frenades d’emergència (amb les que ja havia tingut problemes a les pràctiques per culpa del senyoret ABS).20161214_092125-01

Dit això, el que ha passat és que, tot i no sentir-me gaire nerviosa, he fet la prova dels pals més temblorosa del que m’hauria agradat i he posat un peuet a terra. Sé que això és falta greu però no passava res si no la tornava a cagar. He sortit bé dels pals, he posat segona bé, però a l’hora de frenar m’ha saltat l’ABS molt aviat i no sé si és que m’eh espantat o si anava massa ràpid però m’he passat de frenada 🙁 i això feia 2 faltes greus i l’examinador, no de gaire bones maneres, m’ha dit que cap a casa.

En el moment m’ha sabut fatal perquè he fallat a la part que em feia menys por d’alguna manera, i és una pena que hagi passat els pals més o menys suelta i després patapam. Després de la llàstima ha vingut la decepció i una mica la fustigació personal de saber que puc passar la prova perfectament i no ho he fet, però ja hem fet les paus la meva consciència i jo 🙂 llavors la muntanya russa ha derivat en un «i per què vols una moto més grossa si amb la 125cc ja vas bé i el blog és més entretingut» i unes ganes terribles a passar i quedar-me sempre amb la 125cc i enviar l’examen a la merda, no podia ni mirar les motos que hi havien per allà fent l’examen de circulació. Superat això, ha arribat l’enprenyament, més o menys justificat, contra l’autoescola (pel que he dit de la gasolina) i el sistema d’examinació i obtenció del carnet en general. Vull dir, no sé fins a quin punt aquest examen posa en relleu les meves habilitats de conducció, i, si resulta que no els tinc (com és el cas perquè he suspès) no sé per què no se’m considera un perill públic anant amb la 125cc pel carrer. Si jo no vaig pel món fent eslàlom amb la moto, per què l’he de saber fer a l’examen? Que algú em digui en quin context em dedicaré a esquivar obstacles en primera a cop d’embrague…

En fi, que ara el problema és l’espera fins a poder tornar a pujar a examen, que per descomptat tornaré a fer i aprobaré, el dia 1 de febrer. A seguir practicant. GAS!!

Elsa.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.
Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.